VIOKAL Systems

Σκάλες

Εκτός από την πλήρη σειρά ετοιμοπαράδοτων προϊόντων, έχουμε τη δυνατότητα να ικανοποιούμε ειδικές απαιτήσεις πελατών σε διαστάσεις και ποιότητες. Έχοντας ως προτεραιότητα τον πελάτη, κάθε συνεργασία μας χαρακτηρίζεται από απόλυτη συνέπεια, τη διασφάλιση των σχεδίων μας και τη δημιουργική διάθεση. Δημιουργούμε έργα τέχνης υψηλής αισθητικής, χειροποίητα, διαχρονικά, μοναδικά, κορυφαίας ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές, που διατηρούν την αξία τους στο χρόνο.

Κάγκελα

Στο εργοστάσιο μας μπορούμε και προσφέρουμε κάγκελα για κάθε διακοσμητική διάθεση και παρέχουμε την κατασκευαστική ασφάλεια που απαιτείται για να νιώθει ο πελάτης σιγουριά. Κατασκευάζουμε κάγκελα από μασίφ σίδερο σε ότι σχέδιο μπορείτε να φανταστείτε και από αλουμίνιο τύπου inox που ακολουθεί τις επιταγές της μόδας, όπως επίσης και κολλητό κάγκελο των μεγαλύτερων οίκων της Ελλάδας.

Θωρακισμένες πόρτες

Η ασφάλεια που πρέπει να νιώθει ο πελάτης σπίτι του είναι αναφαίρετο δικαίωμα του. Η εταιρεία μας μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωματισμών μπορεί να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία. Μια βόλτα από το εργοστάσιο θα σας πείσει για την καλύτερη επιλογή.

Ρολά - Γκαραζόπορτες

Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένες εταιρείες του κλάδου για να παρέχουμε ότι καλύτερο υπάρχει σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σήτες

Μια υπηρεσία που άργησε να μπει στις ανάγκες μας αλλά τώρα πια χωρίς αυτή το κούφωμα φαίνεται ημιτελές. Είναι το μοναδικό ζητούμενο, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες, και το προσφέρουμε χωρίς να μας το ζητήσει ο πελάτης. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Στη σημερινή εποχή υπάρχουν λύσεις για όλα τα κουφώματα, ακόμη και παλαιότερης τεχνολογίας, και ποικίλουν ανάλογα με τις απαιτήσεις τους. οι πιο γνωστές είναι της κάθετης και της οριζόντιας κίνησης. Συνεργαζόμενη με τις κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας παρέχουμε οποιαδήποτε σήτα σε πολύ προνομιακές τιμές. Σας περιμένουμε στους χώρους μας να τις δείτε από κοντά.

Επενδύσεις Κτηρίων - Υαλοπετάσματα

Η εμπειρία μας σε αυτό τον τομέα μας καθιστά πρωτοπόρους. Έχοντας ¨ ντύσει¨ από τα σπουδαιότερα έργα στο νομό Ρεθύμνου (βλέπε νοσοκομείο) και κάνοντας συνδυασμό υαλοπετάσματος και επένδυσης το αποτέλεσμα ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό. Η δράση μας βέβαια δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό το μεγάλο έργο αλλά έχουμε δημιουργήσει προσόψεις κτηρίων με οποιαδήποτε αρχιτεκτονική μελέτη.

Σκέπαστρα - Αίθρια

Η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα και τοποθέτηση παντός είδους σκέπαστρου και αίθριου σε πολύ προνομιακές τιμές και με τους καλύτερους όρους πληρωμής. Μιλάνε για μας οι ευχαριστημένοι πελάτες. Τα σκέπαστρα αποτελούν το προσωρινό καταφύγιο που προστατεύει το χρήστη από κακοκαιρία ή και καλοκαιρία. Γνώμονας μας είναι η καλαισθησία και η πρακτικότητα.
exoikonomo

Πιστοποιημενος Συνεργατης

etem-logo

elvial-logo

Newsletter

palette
CE        multilock
© 2024 VIOKAL Systems, All Rights Reserved
×

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.